PS3 F1 2014 ÇIKTI TEK LİNK İNDİR


EURO
PLAYSTATİON 3
İNGİLİZCE
4.76
YOK

F1 2014’de, serinin diğer oyunları gibi Codemasters Birmingham tarafından geliştiriyor ve Codemasters tarafından yayımlanacak. Çıkışını 17 Ekim 2014‘de PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için yapacak olan oyunda geçen seneye göre büyük değişiklikler bulunuyor. Bu sene oyun daha büyük, geniş ve güzel olacak. Bu yazımızda bu yenilikleri ve değişiklikleri inceleyeceğiz:

Oyuna gelen yeniliklerden birisi her sene olduğu için değişen ve eklenen pistler. Bu sene de 3 yeni pist göreceğiz. Bunlar, Avusturya’da ki yeni Spielberg pisti, Rusya’da ki Sochi pisti ve oyuna geri dönenHockenheimring, bunlara ek olarak oyuna bu sene ilk kez gece yapılacak olan Bahreyn pisti de eklendi.
Bunun dışında bu sene arabalarda yapılan marka, reklam gibi tüm değişiklerde yine son derece güzel bir şekilde oyuna yansıtılacak.
Biraz sıkıntılı biraz da öğretici olan oyunun eğitim sistemi Young Driver Test bu sene kaldırıldı, bu bazıları için iyi haber ancak niye gitti diye üzülenler üzülmesin çünkü Driver Evaulation System geldi. Bu da tek turluk yarışlara göre sizin seviyenizi belirleyecek ve geliştirecek bir sistem.
Codemasters’ın çevrimiçi oyun ağı olan RaceNet’de yeni yarışmalar, mücadeleler ve daha fazlası bulunacak.


Önemli değişiklerden birisi de KERS sisteminin gitmesi. Bazılarına kafa karıştıran bazılarına ise yarış kazandıran KERS gitti, onun yerine otomatik çalışan ERS sistemi geldi. ERS sistemi ile otomatik olarak sürücüler daha fazla güç kazanacak ve sollama fırsatları artacak.
Ve son 2 yıldır en büyük gelişme Senaryo ve Kariyer modlarının büyümesiydi ki bu sene de bayağı bir genişleme mevcut. Senaryo dünya çapındaki olaylara göre genişledi ve genişlemiş bu modda madalya alma dahil daha neler neler mevcut… Böylece oyununuz daha da uzamış oldu.
Başka bir gelişme ise Kariyer modundaki zaman seçiminde artışlar. Bu da oyuncuları sevindirecek başka bir haber. Açıkçası benimde F1 2011’den beri beklediğim bir şeydi.
Ve son olarak bakarsak da turbo gibi sistemlerde gelişmeler mevcut.
Genel olarak bakacak olursak Codemasters bir nevi geçen seneyi Klasikler ile kurtarmıştı ancak bu sene gerçekten büyük gelişmeler mevcut. Senaryo ve Kariyer modundaki gelişmeler çok zamandır bekleniyordu ki Codemasters sonunda müşterilerini anlamaya başlamış. Bu sene ki F1 oyunu gerçekten de oynanmaya değer olacak.
Eğer fiyat olarak düşünürsek, muhtemelen çıkışla beraber 50 dolar olacak ve F1 2013’de 50 dolardan 40 veya 30 dolara düşecek. Ancak ilerleyen zamanlarda özel indirim haftası olmazsa indirim zor görünüyor.
Geçen seneki F1 2013’ü çevirmiş olarak ve değerlendirmiş olarak yorum yaparsam; Codemasters bir nevi geçen seneyi Klasikler ile kurtarmıştı ancak bu sene gerçekten büyük gelişmeler mevcut. Senaryo ve Kariyer modundaki gelişmeler çok zamandır bekleniyordu ki Codemasters sonunda müşterilerini anlamaya başlamış. Bu sene ki F1 oyunu gerçekten de oynanmaya değer olacak. Belki bir gün çevrilebilir diyerek bu incelemeyi de sonlandırıyorum.


Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3