PS4 FreeSync, PS4 FreeSync uyumlu mu, PS4 FreeSync oyuncu monitörü, PS4 FreeSync nedir, PS4 FreeSync ayarları, PS4 FreeSync uyumlu monitör kaç para, ps5 FreeSync , ps4 144 fps, ps5 FreeSync amd

PS4 FreeSync'i Destekliyor Mu ? [PS4 FreeSync]

Ülkemiz'de playstation diyince akla ilk ps cafeler, eski jenerasyon playstation oynamak için ya cafede buluşur yada evinde olan konsolunda ilerlemeli uzun soluklu oyunlar oynardı. Günümüz itibariyle artık online oyunlar, online topluluklar hayatımızın bir parçası oldu.  Haliyle buda rekabeti doğuruyor. Oyuncu Monitörleri oyuncu kolları oyuncu kulaklıkları oyuncu sandalyeleri internet hızları her şey birbirleri ile bağlı olarak gelişmekte. Bizde konsol'da oyuncu sistemi kurmaya en iyi oyuncu ekranı internet paketi oyuncu kulaklığı oyuncu kontrolcüsü vb bir çok donanıma ihtiyaç duyar oldu. Bunların başında Oyuncu Monitörleri geliyor. 1 MS Tepkime süresi sahip 27 inç yada 24 inç oyuncu monitörleri tercih edebilirsiniz.Oyuncu monitörü alırken en FreeSync Teknolojisi  sahip olması önemli bir ayrıntı. Peki Playstation FreeSync Teknolojisini destekliyor mu ? İsterseniz FreeSync ne olduğuna bir bakalım.

FreeSync Teknolojisi nedir?

AMD FreeSync™ teknolojisi görüntüleme yuva panellerine gömülü olarak entegre edilen, dinamik yenileme hızı özelliğidir. The FreeSync™ teknolojisi  AMD GPU'lerde monitör ve işlemci arasındaki bağlantı sorunlarını çözümler ve ekranda oluşabilecek görsel dağılmaların, dalgalanmaların önüne geçerek daha pürüzsüz bir oyun performansı sağlar.






Playstation FreeSync Teknolojisini destekliyor mu ?

Ne yazık ki playstation FreeSync desteklemiyor. Umarız ki yeni çıkacak Playstation 5'de hem FPS artışı hemde FreeSync özellikleri eklenir.


PLAYSTATİON UYUMLU OYUNCU MONİTÖRLERİ 

Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3