PSs3 ban kaldırma 4.83 ps3 id ban kaldırma ps3 cfw ban kaldırma ps3 4.82 cfw ban kaldırma ps3 kalıcı ban kaldırma ps3 sistem ban kaldırma playstation 3 ban kaldırma ps3 free id ps3 4.83 ban kaldırma ps3 cid değiştirme gta 5 ban kaldırma ps3 gta 5 ban kaldırma cex ps3 ban kaldırma dex ps3 ban kaldırma ps3 multiman ban kaldırma ps3 ban kaldırma 4.81 ps3 ban kaldırma programı, google yapılan aramaların cevapları konumuzda Rehber aşağıdadır.


PS3 GTA 5Ban Kaldırma PSN Hesabı BAN Açma IDPS Numarası Değiştirme

Online PSN ve PS3'leri Kırık CFW'li ve multimanlı olduğu için sony tarafından düzenli aralıklarla yapılan taramalar sonucu BAN dalgaları maruz kalıyor.

PS3'üm banlandı nasıl kırık multimanlı ps3'te ban nasıl online oynayabilirim. Diye sorduğunuzu duyar gibiyim, CEX standart ve CEX Cobra kurulu kırk konsolarda banlanma riskiniz daha fazladır. Bunun önüne geçebilmek için,




PS3 DEX yaptırmanız gerekiyor. Bizimps Teknik Servisi Olarak PS3 REBUG DEX yapmaktayız. Ardından koruma programları PS3 ANTİ BAN yazılımları kurulumu yaprak ps3 ban yememesi için gereken ayarların hepsini yapıyoruzEn Önemli Konu; PS3 Ban Kaldırma İşlemi Yapmaktayız.



Kırık CFW yüklü CEX yada DEX sistemi kurulu PS3'ünüz ban yediyse Size Sıfır bir CİD yani İDPS numarası gerekmektedir. Bizimps olarak sizlere Sıfır CİD İDPS numarası Temin Etmekteyiz.





PS3 Ban Kaldırma İşlemi de Kullandığımız CİD numaralarını Bozuk PS3 Anakartın dan Flasher'larından çıkarmaktayız. Bu sayede sizlere verdiğimiz cid numaralarında Banlanma riskiniz azalıyor. Garantili PS3 ban kaldırma CİD numarası ile yada Kalıcı ban kaldırma işlemi de isteğe bağlı olarak yapmaktayız.




PS3 BAN KALDIRMA ve GTA 5 MOD MENÜ yükleme işlemi de yapmaktayız.


PS3 Ban Kaldırma İşlemi yaptıktan sonra Cihazınıza Koruma yazılımları ve Antiban yazılımları kurmaktayız. Böylece ban yeme riskiniz oldukça azalıyor. Bizimps ps3 ban kaldırma 








WhatsApp: 0545 735 28 97 hızlı cevap almak için Lütfen SMS atarak Cid satın alma işlemlerini başlatabilirsiniz.



Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

10 comments:

  1. verdiğin ıd numarasıyla ve banlanmama çözümün sayesinde sorunsuz onine oynuyorum emeğine bilgine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi eğlenceler, Herhangi bir sorun yaşarsan dönüş yapabilirsin

      Sil
    2. bidey sorucam peki verdiginiz id 1 haftada patlarsa ne olucak ?

      Sil
    3. Verdiğimiz id sadece siz kullanıyor olacaksınız. Banlanma durumu yaşarsanız sizden kaynaklanan nedenlerden dolayı olacaktır.

      Sil
  2. merhabalar ben yarın şirketinize gelmeyi düşünüyorum ban kaldırma için müsaitsiniz dimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. detaylı bilgi aldıktan sonra gelebilirsiniz.

      Sil
  3. Merhaba ben de banlandım ve ıd almak istiyorum aman İzmir'de oturuyorum sizi de yakından takip ediyor ve güncellemeleri izin siteden güvenli sorunsuz yükleyip kuruyorum çok teşekkür ederim. Bana bu konuda da yardımcı olabilir misin'z.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Mac mi yoksa id mi banlandı bunu bize söyleyebilir misiniz.

      Sil
  4. Bende sizden yeni id adresi almak stiyorum ban yedim. Fakat yeni id aldığımda nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı rica ediyorum. İyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba id teknik servis iletişim hattından bize yazın whatsap üzerinden 545 735 28 97

      Sil

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3