PS3 KOL SATIN ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Satın aldığını ps3 kolları iki tane altın dikkat edilmesi gereken kural vardır. Bunlar orijinal ps3 kolları ve imitasyon ps3 kolları. İmitasyon ps3 kolları iç parçaları tamamen birinci ve ikinci resim dede görebileceğiniz gibi ana karttan oluşmaktadır. Bu tamiri mümkün olmayan ve çabuk bozulan kollar oldukları anlamına gelir. Kafemiz için veya şahsi kullanım için aldığımız kollarda buna dikkat etmeliyiz. Satıcı sattığın ürün için orijinal olduğunu söyleyebilir ortalama 80TL 90TL 70TL gibi fiyatlar verebilir. Sizin kol alımı gerçekleştirirken şu noktaya dikkat edin ve bunun garantisini alın kolun iç düzeneklerinin nasıl olduğunu ve orijinalliğini sorgulayın ve bunun garantisini alın.


Ps3 çakma sahte kol anakartları




Orjinal ps3 kolları ise alttaki resimde görüldüğü gibidir. İç parçaları mat bir plastik tabaka ile korunur ve her bir parçası birbirinden bağımsızdır. Bu kolun orjinal olduğunu gösterir ve tamiri mümkün'dür. PS3 kol alımı yaparken buna çok dikkat edin bu ayrıntıları iyi bilin doğru harcamalar yapın.



Sonuç olarak bir yatırım söz konusu burda ürünü alırken ileriyide düşünürseniz. Maliyetten tasarruf etmiş olursunuz.
Resimleri büyük boyutta görüntülemek için bağlantıya tıklayınız


AKOMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ 

İletişim:  Süleymaniye mahallesi Fetva yukuşu Güneş han no:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul ( İstanbul Ticaret Üniversitesi Karşısında 400 metre kadar ileride sağda Kubbe-i ask cafe'nin alt katı ) '545 735 28 97'
Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3