PS3 FAR CRY 4 LİMİTED EDİTİON ÇIKTI TEK LİNK İNDİR PS3 FAR CRY 4 İNDİR


US
PLAYSTATİON 3
İNGİLİZCE
8.9
YOK


FarCry 3 ile birlikte çıtasını en seviyelere çeken seri, bir kez daha geri dönüyor. Son zamanlarda FarCry 4 ile ilgili dedikodular artmaya başlamıştı. Ubisoft oyunla ilgili çenesini sıkı tutarak heyecanı doruk noktasına Ps3 Far Cry 4 indir ulaştırdı. Kısa bir süre önce Ubisoft tarafından FarCry 4 resmi olarak açıklandı. Peki, FarCry 4’te bu sefer hangi bölgede savaşacağız? En son bir adada hayatta kalmaya çalışıyorduk, Ubisoft’un Montreal stüdyoları Ps3 Far Cry 4 yükle limitlerini zorlayıp FarCry 4 için denizden dağların tepesine bir geçiş yaptı.Himalaya’larda yaratılan Kyrat adlı hayali ülkede diktatörlüğe karşı savaş vereceğiz.

Cliff Martinez oyunun müziklerini yapmaya devam ederken oyunla ilgili esas beklenen açıklamalar E3 fuarında Ps3 Far Cry 4 indir duyurulacak. Serinin başındaki isim olan Dan Hay, FarCry 4 ile birlikte serinin potansiyelini zirvelere taşımak istediğini açıkladı.Ps3 Far Cry 4 indir Oyun, Kuzey Amerika’da 18 Kasım, Avrupa’daysa 20 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek. FarCry 4’ü Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, ve PC platformlarında oynayabileceğiz. Son zamanlarda oyuncuların karşına sık sık çıkan, konsol nesli farklı FarCry 4 için de geçerli olacak mı? Ps3 Far Cry 4 türkçe Bu sorunun cevabını E3 fuarında alacağız.

Oyunu ön siparişle alanlar, Hurk’s Redemption adlı üç bölümlük haritanın da bulunduğu FarCry 4 dijital limited edition’a ücretsiz ulaşabilecek. FarCry 4 The Limited Edition ayrıca oyuna silah olarak Hurk’un ünlü zıpkınını da ekliyor.










Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3