PS3 4.84 OFW ÇIKTI PS3 4.84 OFW İNDİR

ps3 4.84 ofw, ps3 4.84 ofw indir, ps3 4.84 ofw download, ps3 4.84 sistem güncellemesi, ps3 4.84 yazılım çıktı, ps3 yeni sistem güncelleme

PS3 ™ sistem yazılımı sürüm 4.84, 14 Şubat 2019'da piyasaya sürüldü. Sürüm 4.84,  PS3 sisteminizi güncellerseniz sistem yazılımı sürümü 4.84 olacak ve özellikler güncellenecektir. Sistem yazılımı 4.84 sürümünü indirmek için PS3 Sabit Disk Sürücünüzde (Sistem Güncelleme) yada çıkarılabilir depolama ortamında USB Bellek (PC ile Güncelleme yapabilirsiniz.) en az 200 MB boş alan bulunması gerekmektedir.

4.84 PS3 OFW

Orjinal cech-3000 ve cech 4000 serisi PS3 kullanan Kullanıcılara yöneliktir. Eğer konsolunuz 4.82 Exploir HEN işlemi yapıldıysa Lütfen Bu güncelleme dosyasını KURMAYINIZ


4.84 OFW İNDİRMEK İÇİN TIKLA



NOT: BU yazılım orjinal ve klonlu ps3 içindir. CFW ps3'te kullanmayınız.

PS3 Sitemi İnternet üzerinden güncelleme

Güncelleme verilerini internetten doğrudan sisteme indirebilirsiniz.. En yeni güncelleme otomatik olarak indirmek isterseniz.

  • PS3 xmb ekranında sırasıyla

  • [Ayarlar] > [Sistem Güncelleme] öğesini seçin.

  • [İnternet üzerinden güncelleme] öğesini seçin. İnternetten en yeni güncelleme verilerini indirin. Seçeneğini seçin İşlemi tamamlamak için ekrandaki talimatları evet diyerek uygulayın.


OYUN Disk kullanarak güncelleme

En Son Çıkan en güncel bir PS3 oyun diski yerleştirin Oyuna giriş yaptığınızda otomatik olarak yenileme yapacaktır.

Güncellemeyi gerçekleştirmek için aşağıdakiler gerekir:

  • PS3 sistemi

  • Güncelleme dosyasını içeren bir disk Son çıkan güncel Oyun.

PS3 Bilgisayar kullanarak USB Bellek ile Güncelleme

Bu yöntem, PS3 sisteminiz İnternete bağlı değilse kullanılabilir. Güncelleme dosyasını bilgisayarınıza indirin, daha sonra bir USB depolama cihazına kaydedin. Sistemi güncellemek için kaydedilen dosyayı PS3 sisteminizin sistem depolama alanına kopyalayın.

Standart güncelleme prosedürü için aşağıdaki adımları uygulayın. Sabit disk sürücüsünü değiştirme gibi durumlarda PS3 sisteminizi başlatmaya ve yeni bir sistem yazılımı yüklemesi gerçekleştirmeye yönelik prosedür için burayı ziyaret edin.

Güncellemeyi gerçekleştirmek için aşağıdakiler gerekir:

  • PS3 sistemi

  • İnternete bağlı bilgisayar

  • USB depolama cihazı, örneğin USB bellek

    * Yaklaşık 320 MB boş alan olmalıdır.

  1. PS3 4.84 OFW ÇIKTI 4.84 OFW Kurulumu Nasıl Yapılır

    • İndirdiğiniz dosyayı rar’dan çıkarın. Karşınıza gelen PS3 Klasörünü FAT32 Formatlı bir usb belleğin Ana dizinine atın


    • Diziliş şöyle PS3 klasörü içine UPDATE klasörünün içinde ve PS3UPDAT.PUP dosyası USB:PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP şeklinde olacak

    • Konsol içerisinde CD var ise çıkartın

    • USB cihazınızı PS3 konsolunuza en sağ portuna takınız ve Ayarlar Menüsünden Sistem Güncelleme (SYSTEM UPDATE) sekmesine giriniz karşınıza gelen iki sekmeden Depolama ortamı ile güncelleme seçeneğini seçerek adımlara devam ediniz.

    • Karşınıza çıkan talimatları Takip edin güncelleme devam edecektir. Bu sırada PS3 kapatmayın işlem tamamlanana kadar bekleyin. 


    • Konsol açıldığında sistem güncellemesi yapmış olacaksınız. 


Sistem yazılımının daha yeni bir sürümünü içeren bir disk oynattığınızda güncelleme işlemi için size rehberlik eden bir ekran görüntülenir. Güncellemeyi gerçekleştirmek için ekrandaki talimatları uygulayın.

Sistem yazılımı güncellemesi 4.84 sürümündeki ana özellikler Sistem yazılımı güncellemesi, sistem performansının kalitesini iyileştirir. Not: Yazılıma bağlı olarak, PS3 sistem yazılımını güncellemeden oyun oynayamayabilir ve PSN Network giremeyebilirsiniz.

OFW 4.84 PS3 KIRMAYA GEREK KALMADAN PS3 PKG OYUN DOLUMU YAPIYORUZ


Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3