ps34.82ofw, ps34.82ofw download, ps34.82ofwindir, ps34.82sistemgüncellemesi, ps34.82yazılımçıktı, ps3yenisistemgüncelleme, ps3formatatma,

PS3 OFW 4.82 SİS GÜNCELLEMESİ ÇIKTI İNDİR



PlayStation 3'ünüzden en iyi şekilde faydalanmak için en yeni sistem yazılımını yüklemeniz gerekir. ORJİNAL PS3'LER İÇİN PS3 CFW İSE KURMAYINIZ.


Bu, PlayStation 3'ünüzün işletim sistemi yazılımıdır. PS3'ünüzde hangi tür içeriğe ve hangi özelliklere erişebileceğiniz dahil her şeyi kontrol eder.

Güncellemeler PS3'ünüzü en yeni güvenlik güncellemeleri, Ebeveyn Kontrolleri ve görüntüleme seçenekleriyle iyi durumda tutmanın yanı sıra sık sık PS3'ünüzün özelliklerini artırır. Bir güncellemede yeni ayarlar, yeni özellikler ve yeni işlevler bulunabilir; sistem yazılımı geliştikçe yalnızca en yeni güncellemenin yüklü olduğu bir PS3, tüm bu gelişmelerden tamamen yararlanabilecektir.

PlayStation 3'ünüze hangi sistem yazılımı sürümünün yüklü olduğunu öğrenmek için PS3'ünüzün XMB Menüsünde Ayarlar kategorisine gidin. Buradan [Sistem Ayarları] ve ardından [Sistem Bilgileri] öğesini seçtiğinizde PS3 sistem yazılımı sürümünü görebilirsiniz.

Mevcut olan en yeni sürümü öğrenmek için eu.playstation.com adresindeki PlayStation 3 Yardım ve Destek bölümüne bakabilir ve yazılımı buradan indirebilirsiniz


Sistem yazılımını aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak güncelleyebilirsiniz:

Sistem Güncelleme- PS3'ünüz çevrim içiyse sistem yazılımını güncellemenin en kolay yolu PlayStation 3'ün kendisini kullanmaktır. PS3 XMB Menüsünde Ayarlar kategorisine gidin, ardından [Sistem Güncelleme] ve [İnternetten Güncelle] öğesini seçin; PS3 en yeni sürüme sahip olup olmadığınızı kontrol eder. En yeni sürüme sahip değilseniz sürümü sizin için indirir ve yükler.


Bilgisayardan Güncelleme -
Güncelleme verilerini PlayStation 3'ünüze aktarmak için dosyayı Memory Stick, Memory Stick Duo, USB sürücü veya PSP gibi PS3 ile uyumlu bir depolama cihazına kaydedin.

Başlamadan önce bilgisayarınızı kullanarak depolama ortamında veya USB cihazında "PS3" adında bir klasör oluşturun. Klasörün içinde "UPDATE" adında bir klasör oluşturun (Bu klasör adı büyük/küçük harf duyarlıdır ve tamamen büyük harflerle yazılmalıdır). UPDATE klasörü oluşturulduktan sonra PS3 sistem yazılımı güncellemesini bu konuma indirin.

Güncelleme verileri kaydedildikten sonra depolama bağlantısını çıkarın ve kullandığınız cihaza bağlı olarak yuva kapağı altındaki yuvalardan veya USB konektörlerinden PS3'ünüze bağlayın.

Bağladıktan sonra PS3 XMB Menüsünde Ayarlar kategorisine gidin, ardından [Sistem Güncelleme] ve [Depolama Ortamından Güncelle] öğesini seçin. Bağlı cihazınızı seçin; PS3'ünüz cihazda kayıtlı olan güncelleme verilerini yükleyecektir.
Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

1 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3