Ps3 WWE 2K16 indir tek link GoogleDrive


BLUS31565
PLAYSTATİON 3
İNGİLİZCE
14,8 gb
www.ypstrps3.org


WWE 2K16’nın Özellikleri


En Geniş Kadro: WWE 2K16 ile birlikte karşımıza 120’den fazla benzersiz karakter çıkacak. Stone Cold Steve Austin alongside Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Bad News Barrett, Paige ve Finn Bálor bu karakterlerin başını çekmekte. Şimdiki WWE süperstarlarından, NXT süperstarlarına; divalardan, efsanevi güreşçilere kadar karakter bulunduracak olan WWE 2K16 kadro açısından oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Ayrıca WWE 2K16’ya ön sipariş veren oyuncular Arnold Schwarzenegger’in The Terminator filmindeki 2 haline sahip olabilecekler.

2K Showcase Modu: WWE serisinin ağır senaryo bazlı modu olan 2K Showcase, WWE 2K16 ile devam ediyor. WWE tarihinin en efsanevi olaylarına tanıklık edebileceğimiz bu mod, açıkçası benim en çok merak ettiğim mod. Umarım büyük yenilikler ile karşımıza çıkar. Ayrıca WWE 2K16’nın 2K Showcase modunu oynayarak yeni girişler, müzikler, karakterler gibi şeylerin de kilitlerini açabileceğiz.

Daha Zengin İçerik Üretme: WWE 2K15’in en büyük sorunlarından bir tanesi oyunda bayan karakter oluşturamamamız ve kendi oluşturduğumuz karaktere benzersiz girişler tasarlayamamamızdı. WWE 2K16 ile bu sorunların çoğu düzelecek. Çünkü WWE 2K16 ile birlikte Create a Diva, Create a Championship, Create an Arena ve Create a Show özellikleri seriye geri dönecek. Ayrıca Create a Superstar, Create an Entrance, Superstar Studio ve Community Creations özellikleri de büyük ölçüde geliştirilecek.

Çoklu Oyuncu Modu: WWE 2K16 ile birlikte oyunun severlerinin isteklerine göre WWE 2K16’nın çoklu oyuncu modu da düzeltilecek. Daha düzgün çalışan bir matchmaking sistemi karşımıza çıkacak ve oyunu online bir şekilde oynamamız için birden fazla yol bulunacak.







  • BLUS31565 kodlu W2k16 güncellemesi
  • Bu güncellemeleri de indirerek Fat32 Formatlı bir usb belleğin anadizinide atarak ps3'ten instal page filesten giriş yaparak sırasına göre kurmanız gerekiyor.

 https://docs.google.com/uc?id=0B0XmiVKO9qvyNkJ4WXBVWkRrS3M&export=download
Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

19 comments:

  1. Merhaba dosya üst bilgisi bozuk diyor yoksa bendemi sadece bu hata ?

    YanıtlaSil
  2. 10 GB Sonra hata veriyor inmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ınternet manager download full indir diye google aratarak mevcut yazılımı bulup bilgisayarınıza kurun daha sonra internet explorer'dan link açıp ınternet manager ile indirin. tarayıcıdan bu kadar büyük boyutta dosya indirirseniz bağlantı kopar

      Sil
  3. ağa acil çöüm ya bütün masalra cafmede atmam lazım bu oyunu benimkiler hep data is curred diye bi hata verdi bunu indirdim buda bozuk üst bilgi diyor ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, 545 735 28 97 nolu teknik servis hattımızdan yazınız. whatsap görüntü yada video atınız. Hemen yardımcı olalım

      Sil
  4. çok teşekkür ederim allah razı olsun adam bu kadar işine rağmen dün geceden beri whatsaptan full şekilde arızamı gidermek için yardımcı teşekkürler sağolun siz böyle devam ettikçe etrafta ps ciyim deyip sizin yazılarınızı okuyarak iş yapanlar piyasa yapamyacak.. tekrar teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar bu oyun bilgisayrda oynanaabiliyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      konudaki oyun ps için pc için olan sürümü internette mevcuttur.

      Sil
  6. Merhaba bu oyun kaç saatte yüklenir

    YanıtlaSil
  7. Dosyayı indirdim. Güncellemeleri de kurdum fakat oyunu harddiske atınca multiman'da oyun bir türlü görünmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hdd fat32 formatlı olsun, games adın'da klasör açın onun içine atın

      Sil
  8. Merhaba 4.81 multi ve cfw yuklu acilis ekraninda kaliyor oyun ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba

      Oyun güncellemelerini kurun sorun düzelecektir.

      Sil

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3