ps4kırma, ps4 oyunyükleme, ps4nasılkırılı, ps4oyunatma, ps4kırmaişlemi

PS4 Jailbreak Geliyor PS4 

KIRMA 4.05 Exploit / Webkit AÇIĞI 


Yeni yıl öncesi güzel bir gelişme yaşandı PS4 daha önce Webkit Çalışması ile debug menü geliştiren ve ps4 kırmak için çalışmalar yapan Fail0verflow takımından 2 Ay sonra firmware 4.05 için Çekirdek Exploit'in teknik ayrıntıları açıkladı, Developer ( Geliştirici) SpecterDev bugün işlevsel bir uygulamayı başlattı.
Yeni sürüm henüz test etmeye zaman ayıramadım (şu an elimde 4.05' güncellemesine sahip bir ps4 yok), fakat bu noktada bu sürümden şüphelenmek için hiçbir neden yok. 4.05 yazılımı sürümüne sahip bir PS4  kullanıyorsanız, lütfen işlemi deneyin ve yorumları bildirin.
Bu sürüm şu anki durumuyla % 100 stabil olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Ancak güzel gelişmeler yaşanıyor PS4 DOWNGRADE ve oyun çalıştırmak için yamalar patch'lerin çıkmasını bekliyoruz. PS4 4.05 Exploit, PS4 jailbreak, PS4 downgrade
Özellikler, 4.05 Exploit geliştiren SpecterDev şunu belirtir:
Bu projede, 4.05'de PlayStation 4 için "namedobj" çekirdeği istismarının eksiksiz bir şekilde uygulanmasını bulacaksınız. Sistemdeki jailbreaking ve kernel seviyesinde değişikliklere izin vermek için key kodunu çekirdek olarak çalıştırmanıza izin verir bu sürüm. Ancak ps4 kırmaya karşı yazılım kilitlerini çözümleyerek veya ps4 çalışan homebrew -Uygulama- geliştirilmesine ilişkili kodlar içerir...

( Debug menü yüklenebilecek. Debug menü yüklendikten sonra geliştiricilerin yayımlamış
olduğu uygulamaları konsolunuza yükleyebilir, Oyunlara mod menü yükleyebilir Key'leri çözülmüş oyunları yükleyebilirsiniz çıkan uygulamalar ile )


Emeği Geçenler 
SpecterDev, (Fail0verflow dışında) istismarlara yaptıkları katkılardan dolayı aşağıdaki geliştiricilere teşekkür ederiz:
  • qwertyoruiopz
  • Flatz
  • CTurt
  • Anonim


PS4 4.05 Çekirdek Exploit'i indirin ve yükleyin


Gelitirici SpecterDev en github üzerinde PS4 KIRMA 4.05 Exploit / Webkit   Dosyasını indirebilirsiniz burada .

Ayrıca, SpecterDev, Hata Ayıklama ayarlarını etkinleştirmek için bir örnek bin dosyası hazırladı burada indirebilirsiniz.

Exploit çalıştırmak için, ps4 firmware 4.05 yüklü bir konsolunuz olması gerekir. 4.05'in altındaysanız çevrimiçi doğru güncelleme dosyasını bularak 4.05 sürümüne güncelleyebilirsiniz. 4.05'in üstündeyseniz, düşürme yapamazsınız ve bu açıklama sizin için işe yaramaz.
Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3