PS4 Pkg oyun indirme ps4 pkg oyun yükleme ps4 oyun yükleme adımları hakkında ciddi gelişmeler yaşanmaya başladı. Ps4 oyunlarını pkg çevirmek artık mümkün AlFaMoDz isimli geliştirici Trials Fusion isimli ps4 oyun pkg formatına çevirerek  çalışabilir hale getirdi. Ps4 pkg oyun indirme konularını yakın zamanda açacağız. Trials Fusion oyunu 4.05 sürümüne sahip kırdığınız ps4 konsoldan yükleme yaparak oynayabilirsiniz. PS4 KIRMA REHBERİ İÇİN TIKLA





Ps4 pkg oyun ps4 oyun CD'lerinden Dump orjınal (yedek) alınarak AlFaMoDz yöntemi ile çözümlenerek PS4 PKG oyunu formatına getirerek oynatıldı. Yakın zamanda AlFaMoDz yöntemini Türkçe rehberini yazacağız. Sitemizi takipte kalın.



PS4 HEN Homebrew Enabler sürümünü takiben, yüklü, ancak çalışmayan Trials Fusion ile bir denemeden sonra .PKG formatında ilk pkg formatlı çevrilmiş oyun, PlayStation 4 te oynatıldı. - Playable Teaser aka PT. Test ve plz raporu.

Dosya İndir: PT.pkg (1.25 GB) / PTpkg (alternatif link LightningMods ) / PS4 HEN PACK - AlFaMoDz.rar (1.26 GB - Şifre: AlFaMoDz) 

bir rehber vardır BURAYA tarafından @DomyGX nasıl bir çalışma PT inşa etmek PS4 4.05 OFW sürümünde çalışan PKG formatlı oyun inşa etmek için rehber konuyu inceleyebilirsiniz. Yakın zamanda Türkçe olarak konuyu sitemize açacağız.


Ayrıca ps4 yazılımcısı ps3120, isimli kullanıcı PS4 oyunlarının şifresini çözmek için onaltılık ile 0x20 kod satırlarını EBOOT'u üzerinden düzenlemeniz gerekir ayrıca DumpFile405 kullanmanızı öneriyor.



Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3