PlayStation 3 konsol için GTA V mod yükleme işlemi yapmaktayız GTA V mod beni yüklemesi kırık cfw sistemli konsollarda ve aynı zamanda kırık yeni çıkan hen sistemli konsollarda Bunun yanı sıra Dex sistemli PS3 konsollarda garantili bir şekilde yapmaktayız GTA 5 mod menü iki başlıkta ayrılıyor birincisi ücretli Yani paralı mod menü şu şekilde kullanılıyor bir tane PlayStation 3'ün Mac ve IP adresine özel olarak entegreli bir şekilde satın alınıyor internet bağlantısı sürekli aktif olan Bu cihazda Bu mod menü sadece Bu cihazın sahibi kullanabiliyor tek bir cihaza tek bir lisans Hakkı oluyor ve bu lisansı başka hiçbir konsolla paylaşamıyorsunuz.
Bu mod menü kategorisine paralı mod menü diyoruz ve bu mod menüdeki yapabildiğiniz işlevsellik ler diğer mod menülere göre çok daha fazla ve birçok özelliğe sahip 2. mod menü kategorimiz ise ücretsiz mod menü bu mod menülerde yapabildiğimiz şeyler biraz daha sınırlı ama nasıl bir sınırı var Her iki moda da da ölümsüzlük para yağdırma kıyafet değişimi level yükseltme araba indirme hızlı koşma hızı zıplama karşı tarafın parasını alma karşı tarafa para verme ip adresi görüntüleme arabaları modifiye etme arabaları boyama karşındaki online deki rakiplerini animatör hareketleri yaptırma dans ettirme gibi işlevsellik leri yapabiliyorsunuz.
yalnız ücretsiz mod Menüler de şöyle bir eksik yanı var var sizin karşınıza paralı bir modcu gelir ise bu kullanıcı sizi Server'dan atabiliyor sizi engelleyebiliyor Ya da sizin korumanız yoksa paranızı alabiliyor aslında bir bakıma iş bu noktadan sonra mod savaşlarına dönüyor ve en iyi moda sahip olan kişi oyunu kazanıyor PS3 konsolunuza GTA 5 için mod yükle etmek istediğinizde bizimPS olarak işleminizi yapmaktayız.
Ve sizin isteğiniz doğrultuda ücretli mod menü ya da ücretsiz mod menü hangisini Dilerseniz yüklemesini yapmaktayız daha önce hiç GTA v'te online da mod menü kullanmadıysanız başlangıç olarak ücretsiz mod menü yükletmenizi tavsiye ederim tamamen sistemi öğrenip alıştıktan sonra ücretli bir Mod menü yükleyerek oyunu tam anlamıyla hakim olabilirsiniz bu işlemler tarafımızca garantili olarak 1 iş günü içerisinde yapılmaktadır biliyorsunuz ki PS3 konsol da CFW belli bir sistemde online oynamanın birtakım riskleri var Bunlardan en önemlisi Ban yeme riskiniz sizlere online da GTA 5 mod menü kullanarak oyun oynamanızı sağlayan bir sistem kurduğumuzda Ban yememeniz içinde gerekli ayarlamaları yapmaktayız.
GTA 5 mod menü ps3, gta 5 mod menü , para mod menü gta 5, ps3 gta 5 mod menü, ps3 paralı mod menü, cfw ps3 mod menü kurma, multiman ps3 mod menü yükleme, süper slim ps3 gta mod kurma, gta 5 mod kurma ps3, ps3 gta 5 mod[/caption]
Ban koruma programı ve Geçmiş çerezleri silmeniz için birtakım programlar yükleyerek bunların kullanım talimatları ile ilgili sizlere bilgi vermek deyiz Bu sayede online da güvenli bir şekilde oyun oynayabiliyor ve keyfini çıkarabilirsiniz. PS3 konsolunuzun modeli sürümü versiyonu ne olursa olsun fark etmeksizin GTA 5 için mod yükletmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz WhatsApp üzerinden yazdığınızda gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır PS3 konsolunuza ister elden getirebilir isterseniz de kargo ile gönderim yapabilirsiniz istediğiniz mod yüklenir ve tarafınıza aynı gün kargosu ya da elden getirdiği Cihazın aynı gün teslimat yapılır.
 
PS3 GTA 5 mod menü kurabilmek için ps3 cfw olması lazım değil ise önce cihazınız kırıp işlemleri yapıyor Daha sonra GTA V oyunu yüklüyoruz ve oyunun iki buçuk 3 GB kadar olan Güncellemeleri kuruyoruz akabinde tercih etmiş olduğunuz Mod menünün yüklemesini yapıyoruz Bunun yanı sıra kurmuş olduğumuz GTA oyunu PS3 konsol için Türkçe altyazılıdır oyun Türkçe altyazı olduğu için oyunu daha iyi takip edebiliyor menülerdeki ayarlamaları daha hakim olabiliyorsunuz ve Oyun esnasında diyaloğlar alt yazı olarak geldiği için oynamış olduğunuz oyundan daha çok keyif alıyorsunuz.
GTA 5 oyunumuzu özel olarak İso formatında PS3 konsolunuza yüklüyoruz İso formatında olan Oyununuz daha hızlı bir şekilde yükleniyor doğal olarak Oyun esnasında ki takılma ve donmalara önüne geçiyor Bu sayede online dan daha Keyif alarak GTA 5 oyununuzu oynayabiliyorsunuz. Unutmayın GTA V PS3 konsol da oynanan en ağır ve cihazın işlemcisini en çok yoran oyunlardan biridir Bu yüzden sisteminizin ne kadar rahatsa hard diskiniz ne kadar boşsa ve gereksiz oyunlardan kurtulup sadece GTA V özel bir sistem kurdurmak isterseniz online da o kadar keyif alırsınız iletişim adreslerimiz aşağıda bulunmaktadır bizimle iletişime geçerek GTA V mod menü yükleme işlemi yaptırabilirsiniz yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.
 
LETGO Hesabımızdan Ürünleri İnceleyebilirsiniz.
+90 0545 735 28 97 
Çalışma Saatlerimiz:
Hafta içi 09:00 ile 18:00 arasında'dır. Hafta sonu Cumartesi 10:00 ile 18:00 Arasındadır.
Mail Adresimiz: bizimps@gmail.com
BİZİMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ
Adres:  Süleymaniye mahallesi Fetva yokuşu Güneş Hanı No:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul  ‘+90 0545 735 28 97’
(NOT: Kargo Gönderimi sırasında Özgün Beyin Dikkatine diye lütfen kargo üzerine not yazınız.)
İletişim Formu
        +90 0545 735 28 97  
Çalışma Saatlerimiz: 
Hafta içi 09:00 ile 18:00 arasında'dır. Hafta sonu Cumartesi 10:00 ile 18:00 Arasındadır. Mail Adresimiz: bizimps@gmail.com
BİZİMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ
Adres:  Süleymaniye mahallesi Fetva yokuşu Güneş Hanı No:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul  ‘+90 0545 735 28 97’
(NOT: Kargo Gönderimi sırasında Özgün Beyin Dikkatine diye lütfen kargo üzerine not yazınız.)
İletişim Formu
x

Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3