PS4 çıkmasıyla birlikte bir çok cafe sahibi PS4 geçiş yaptı. Playstation cafeler de en çok oynanan oyun PES'dir. PS4 Geçen kafeler de de PS3'te olduğu PS4 içinde Dualshock 4 ( PS4 KOL) arızaları sık sık çıkmaya başladı. PS4 Oyun kolu DS4 PS3 göre daha hassas ve mekanik anlamda özellikli, bu nedenle bir takım arızalar vermesi çok uzun sürmüyor.

Kafe içinde kullanıma bağlı olarak PS4 oyun kolları zamanla bozulmalar plastiklerinin erimesi tuş takımlarının kırılması PS4 analogların drift yapması şarj almama donma kasma start tuşu kırıklığı ve kollarında yer alan akıllı dokunmatik ekranların bozulma sorunları gibi bir çok arıza ile karşılaşmaya başadık.

Özellikle PS4 kol arızalarında çabuk deforme olan iç lastik takımı ve İç kasa kırılması sorunları ile karşılaştık.

DS4 PS4 Kol Tamiri ve bakım onarım işlemlerini BizimPS olarak gerçekleştirmekteyiz.

PS4 kol arızaları ve tamiri Tecrübeli ve deneyimli bir teknik ekibe sahibiz. BizimPS olarak 10 yıllık tecrübemizle tüm süreçler hakkında hem siz takipçilerimize doğru bilgileri aktarmak hemde bu gibi tamir konularında özellikle PS4 arızalarının tamirlerin de ve PS4 kol tamirlerinde BizimPS olarak destek vermekteyiz.

BizimPS olarak;
PS4 kol tamiri (gamepad) lojistik tamiri PS4 akıllı dokunmatik ekran tamiri PS4 film şeridi PS4 kolu tuş takımı setleri ve en önemlisi ps4 şarj adaptörü ve ana kart sıvı temasları tamirinden oldukça kısa sürede teknik ekip olarak çalışmalara yapmış ve tüm aksanları çözmüş ve çözmeye devam etmekteyiz.


Arızalı PS4 Kol (DS4) ( Dualshock 4) tamiri PS Cafelere, Bireysel Ev kullanıcılarına ve Toptancı Perakende Konsol Satışı yapan Firmalara Hizmet vermekteyiz.
+90 0545 735 28 97 
Çalışma Saatlerimiz:
Hafta içi 09:00 ile 18:00 arasında'dır. Hafta sonu Cumartesi 10:00 ile 18:00 Arasındadır.
Mail Adresimiz: bizimps@gmail.com

BİZİMPS PS3|PS4 TEKNİK DESTEK SERVİSİ

Adres:  Süleymaniye mahallesi Fetva yokuşu Güneş Hanı No:3 Kat:2 Fatih/Eminönü/İstanbul  ‘+90 0545 735 28 97’

(NOT: Kargo Gönderimi sırasında Özgün Beyin Dikkatine diye lütfen kargo üzerine not yazınız.)

İletişim Formu

Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

0 comments:

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3