Battlefield Hardline BLUS31440
PLAYSTATİON 3
[ABD / ENG]
13.3 GB
 YOK

Tek Oyunculu

Oyunun tek oyunculusu bir Amerikan polisiyesi gibi bölümlere ayrılacak.Bölüme girmeden önce önceki bölümde olanların özeti olacak.
Bir dedektifi oynayacağız. Dedektifimiz ortağı tarafından ihanete uğrayarak intikam için and içer. Bir yandan sokaklardaki pis işlere doğru sürüklenirken diğer yandan ortağından intikamını almaya adım adım ilerlemektedir.

§Çok Oyunculu

Oyunda dört farklı karakter sınıfı bulunacak. Bunlar; Enforcer, Mechanic, Operator ve Professional. Oyun modu olarak da Blood Money, Heist, Hotwire, Team Deathmatch, Turf War ve Rescue isimli modlar bulunacak. Ayrıca şu ana kadar açıklanan haritalar ise High Tension, Gator Hunt, Growhouse, Hollywood Hills ve Bloodout bunun haricinde 4 tane duyurulmamış haritanın da olacağı söylendi. Oyuncular polis ya da soyguncu taraflarından birini seçerek birbirleriyle mücadele edebilecekler.

§Ekstra Bilgiler

Oyunun kod adı , E3'e az bir zaman kala sızan bir video ile Omaha olduğu anlaşıldı . Bunun üzerine EA , videonun 8 ay önce hazırlandığını ve sadece firma içinde gösterildiğini E3'de oyunun daha iyi gözükeceğini söyledi . Oyun E3'de bir multiplayer beta duyurusu ile gösterildi . Beta PS4 ve PC için ilk başta kapalı daha sonra ise açık olarak sunuldu . Oyuncular firmaya oyun hakkında çok fazla olumsuz eleştiri yapınca EA oyunu normalde Ekim'de olan çıkış tarihini 2015'in ilk çeyreğine olarak değiştirdi . Daha sonra 17 Mart 2015 olarak açıklandı . EA ve Visceral oyunun 5 aylık ertelenmesinin nedenini oyuna getirilmek istenen yeniliklere bağladı . Son olarak yapımcılar Battlefield serisinin en hızlı oynanış dinamiğine sahip olan oyunun Hardline olacağını belirtiyorlar .







Axact

Admin

Akom Playstation PS3 - PS4 Teknik Servis İletişim Hattı: +90 0545 735 28 97 [İstanbul-Fatih]

Post A Comment:

3 comments:

  1. original ps3de çalışıyormu çalışıyorsa ps stordan banlanırmıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu oyunun çalışması için ps3 kırık yani cfw yazılımı yükle olmalı ve multiman oyun yönetici programı kurulu olmalı eğer ps3 orjinal ise kurulumunu yapamazsın.

      Sil

Yorumunuz alınmıştır. En kısa sürede size cevap verilecektir. Teşekkür ederiz. ypstrps3